Picknick och andakt

I dessa Corona- och sommartider är vi många som fått våra semesterplaner grusade då konferenser, läger, resor, besök hos familj och släkt behövts ställas in. Många av oss har då istället bestämt oss för att stanna hemmavid under sommaren, vilket kan vara minst lika härligt det med!

I juli månad är det många som har semester, och ofta kan det kännas rätt tomt på folk där man bor. Därför anordnar vi i Jakobsbergskyrkan en enklare samling ute på Bruket för de som är i krokarna och vill delta.

Vi samlas klockan 18:00 ute på Bruket vid tre tillfällen:

onsdagen den 15 juli

onsdagen den 22 juli

tisdagen den 28 juli

och håller på till ca. 19:30.

Vi tar med oss egen picknick, eller köper något att äta i cafét, och äter sedan i gemenskap utomhus och har det trevligt. Därefter samlar vi oss till en kortare andakt där vi får be, sjunga och ta del av en kortare betraktelse kring ett bibelord tillsammans.

Varmt välkommen!

Kontaktperson: Filip Nordin (vikarie för pastor) 073 931 98 64