• Facebook Social Ikon

@2019 Jakobsbergskyrkan

Nattvardsandakt

i Jakobsbergskyrkan

Varannan vecka (ojämna veckor)

19:00

Bli stilla är en avskalad gudstjänst, en nattvardsandakt i kyrkan. Andakten centreras kring nattvarden - då Jesus Kristus blir konkret närvarande i och mitt ibland oss. Men det är också ett tillfälle att stänga av alla distraktioner som i vardagen ständigt pockar på vår uppmärksamhet. Att för en stund bli stilla, stänga ute bruset från staden och blicka in i Guds mysterium kan vara avgörande för en tro som annars riskerar att överröstas av livets och vardagens stress.

Genom bön, sång och lovsång leds vi in till Guds hjärta där vi får ta emot livet från Gud själv, inse att vi är älskade och omslutna av Guds nåd. Här finns inga måsten, du deltar på dina egna villkor i de böner och sånger som sjungs. Vill du bara sitta i tystnad och delta, lyssna efter Guds röst inom dig - känn dig fri att delta på det sätt du vill.

Startar hösten 2019 den 12 september och fortsätter sedan varannan torsdag (ojämna veckor). Sista gången för hösten är den 5 december.

Kom till ro min själ

En förmiddag med meditation och avslappning för både kropp och själ.​

Datum under hösten 2019:

...inga datum klara.